Pénzre van szüksége, de autóját is megtartaná?

Nálunk lehetősége van erre is, mert az Ön saját tulajdonú autójára is végzünk hitelezést. Így az személygépkocsiját zavartalanul használhatja, ugyanakkor rövid idő alatt készpénzhez is juthat.

Készpénzre van szüksége? A Merkantil Bank finanszírozásának köszönhetően, Ön gyorsan és egyszerűen juthat készpénzhez, a legfontosabb feltétel, hogy tehermentes gépjárművel rendelkezzen.

 

A finanszírozás feltételei

Megfinanszírozható járművek:

  • Személygépkocsi, 3,5 tonnáig kishaszongépjármű, motorkerékpár.
  • A Gépjárműnek eleget kell tennie az alábbi követelményeknek:

A személygépjármű kora legfeljebb 16 év, kishaszongépjármű esetén legfeljebb 14 év lehet. A futamidő végén a személygépjármű kora nem lépheti át a 18 évet, kishaszongépjármű esetén a 15 évet.

Igényelhetik:

  • Magánszemélyek (18. életévét betöltött, cselekvőképes)
  • Jogi személyek, szervezetek, vállalkozások

Finanszírozási konstrukciók:

  • Pénzügyi lízing esetén a futamidő végéig a bank tulajdonába kerül a gépjármű és a szerződés lejártakor száll vissza a tulajdonjog az ügyfélre. Forint alapú konstrukcióban.

Biztosítási feltételek:

Normál (casco köteles) konstrukció: a futamidő végéig a gépjárműre teljes körű, a finanszírozás lejáratáig érvényes casco biztosítás megkötése szükséges. Tulajdonosként és biztosítottként a bankot kell megjelölni azzal, hogy a biztosító kifizetést csak Lízingbeadónak teljesíthet.
Casco-mentes konstrukció: kamatfelár mellett nem szükséges casco biztosítást kötni. Ez a cascokötelesnél drágább konstrukció, de itt mérlegelni kell, hogy az ügyfélnek káresemény bekövetkezése esetén helyt kell állnia a bank felé a tartozásának erejéig.

Futamidő:

  • Magánszemélyek esetén: 12-től akár 84 hónapig terjedhet
  • Jogi személyek, szervezetek, vállalkozások esetén: a maximális futamidő 96 hónap is lehet.

Felvehető összeg:
Gépjármű EUROTAX értékének akár 80%-át is kifizeti Önnek a bank.